FRANCHISE Το Κουλούρι της Πόλης
Η επιχείρηση ξεκινάει το 1900, όταν ο κυρ Κώστας ζούσε στην Κωνσταντινούπολη με την οικογένεια του. Από παιδάκι γυρνούσε τις γειτονιές της Πόλης, ανταγωνίζονταν άλλους κουλουράδες και μοίραζε το σουσαμένιο μυρωδάτο κουλούρι του. Μετά τον διωγμό των Ελλήνων από την πόλη, η οικογένεια Καλαντζή μετοίκησε στην Αθήνα.
Γνωρίζοντας την τέχνη του κουλουριού καλά, άνοιξαν το πρώτο εργαστήριο παραγωγής κουλουριού, όπου σιγά σιγά άρχισε να γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Το μικρό εργαστήριο του μεγάλωσε και το όνειρο του Κυρ Κώστα πήρε σάρκα και οστά καθώς το γεύονται χιλιάδες καταναλωτές. Τέσσερις γενιές μετά, οι απόγονοί του το εξέλιξαν έχοντας δημιουργήσει μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Τρίκαλα και την Αθήνα και ξεκινούν την ανάπτυξη με τη μέθοδο Franchising. Πρόκειται για μια επιχείρηση εύκολη στην λειτουργία της, με λίγες ώρες εργασίας και πολύ καλές αποδόσεις.
FRANCHISE FACTS
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20τ.μ έως 60τ.μ
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40.000€
ENTRY FEES: 15.000€
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 1