ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ | ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - THE WAY

Θέλεις να απεγκλωβιστείς για οποιοδήποτε λόγο. Μπορούμε να προωθήσουμε την επιχείρηση σου σε επενδυτές. Έχουμε τον τρόπο, το πελατολόγιο και τους συνεργάτες για να σου εξασφαλίσουμε το αποδοτικότερο αντίτιμο.

Με εχεμύθεια, με ταχύτητα, με αποτελεσματικότητα

Μπορούμε να καταγράψουμε τα δεδομένα, να κάνουμε μικρές βελτιώσεις και να αποτιμήσουμε την επιχείρησή σου. Έχουμε τη μέθοδο, τις γνωριμίες και τα εργαλεία, προκειμένου να υλοποιήσουμε την πώληση.

Το ξέρεις ότι πολλοί επενδυτές αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες; Συνήθως το πρόβλημα είναι η γνωστοποίηση. Η εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων TheWay, αποτελεί την αξιόπιστη λύση γι αυτό το λόγο, απλοί επιχειρηματίες αλλά και μεγάλα επενδυτικά Fund, απευθύνονται στην εταιρία μας, προκειμένου να τους παρουσιάσουμε προτάσεις στις επενδυτικές τους αναζητήσεις.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Όποιο μέγεθος κι αν έχει η επιχείρησή σου, είτε είναι μία μικρή εμπορική επιχείρηση, είτε είναι μια τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα ή ένα εργοστάσιο, μπορούμε να σταθούμε πλάι σου και μαζί να βρούμε γρήγορα τη λύση. Σεβόμαστε ότι μπορεί η γνωστοποίηση να δημιουργήσει βλάβη στην επιχείρησή σου η οποία βρίσκεται σε λειτουργία. Πρώτα ελέγχουμε τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, αξιολογούμε αφενός το ενδιαφέρον του αν είναι πραγματικό κι αφετέρου αν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στο ζητούμενο τίμημα. Μέχρι ο συγκεκριμένος έλεγχος να έχει θετικά αποτελέσματα δεν σας φέρνουμε σε επαφή, δεν γνωστοποιούμε ότι πωλείται η επιχείρησή σου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές. Μπορούμε, διακριτικά να προβάλουμε στο www.theWay.gr την πρόθεση πώλησης της επιχείρησής σου. Έχουμε μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών συνεργατών, συμβούλων και μεσιτών. Έχουμε μεσολαβήσει για πώληση μικρών επιχειρήσεων, για μεταβίβαση μετοχικών μεριδίων και μεταβίβαση μεγάλων επώνυμων επιχειρήσεων. Αναλαμβάνουμε την πώληση και την ενοικίάση μεγάλων επαγγελματικών χώρων σε αξιόπιστους Έλληνες ή ξένους επενδυτές. Αναλαμβάνουμε την πώληση επώνυμων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων franchise, ξεπερνώντας τα προβλήματα από τη σύμβαση με τη μητρική εταιρία (Franchisor).

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ

Κάθε συνεργασία είναι η δική μας δουλειά. Η δική μας επιχείρηση. Θέλουμε οι πελάτες μας φεύγοντας από εμάς να παίρνουν πολύ περισσότερα από τις προσδοκίες που είχαν ερχόμενοι κοντά μας.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Είσαι επενδυτής; Θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση; Θέλεις να κάνεις επενδυτική αγορά με συγκεκριμένη απόδοση;

Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μας. Έχουμε πλήθος επιχειρήσεων, που λόγοι εχεμύθειας και δέσμευσης δεν μας επιτρέπουν να προβάλουμε. Έχουμε μεγάλο δίκτυο συνεργατών, συμβούλων και μεσιτών που μπορούν να μας δώσουν γρήγορα την καλύτερη επενδυτική πρόταση. Μαζί θα την αξιολογήσουμε θα συντάξουμε το επιχειρηματικό πλάνο (BusinessPlan) και θα αποφανθούμε για την απόδοση της επένδυσης.

Μαζί σου θα δούμε εναλλακτικές επιχειρηματικές προτάσεις και θα αξιολογήσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Μπορούμε να σε προστατεύσουμε από κακοτοπιές και παγίδες. Γνωρίζουμε καλά την αγορά. Ότι δεν το γνωρίζουμε, μπορούμε να το μάθουμε μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ