ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ | ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - THE WAY

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εκπαίδευση των εργαζομένων αποτελεί το μεγαλύτερο συστατικό για την επιτυχία κάθε οργανισμού. Κανένας σύμβουλος επιχειρήσεων, κανένας μάνατζερ, κανένας ηγέτης δεν μπορεί να πετύχει το έργο του, αν δεν επενδύσει στη γνώση των ανθρώπων του.

Ο Δημήτρης Μήτος και η The Way έχουν εκπαιδεύσει δεκάδες εργαζομένους επιχειρήσεων αλλά και σπουδαστές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. (Ενδεικτικά : Pizza Hut, KFC, Sato, Mods Hair, Γρηγόρης, Mi Cafetal, Coffee Lab, IEK ALFA κ.ά)

Παράλληλα με το προσωπικό Coaching αναλαμβάνουμε την εξέλιξη των ανθρώπων που θα μας εμπιστευτούν και την αποτελεσματική βοήθεια στην κατάκτηση των προσωπικών και των επαγγελματικών τους στόχων.

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και workshops για κάθε κλάδο. Τα σεμινάρια μας είναι διαδραστικά, γρήγορα, εστιασμένα στην ουσία και ικανοποιούν συγκεκριμένους στόχους.

Όταν έχεις το μικρόβιο του επιχειρηματία μάλλον είναι αδύνατον να ξεφύγεις. Η ανάγκη σου, το πεπρωμένο σου είναι να επιχειρήσεις και να επιτύχεις. Εμείς είμαστε εδω για να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Γνωρίζουμε όλη την αγορά. Μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε να αποφύγεις κακοτοπιές και παγίδες που φαντάζουν ευκαιρίες.

Ενδεικτικά Θέματα:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

Οι Έλληνες έχουν την επιχειρηματικότητα στο DNA τους. Ανεξαρτήτου κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης όλοι αναζητούν μια καινούρια αποδοτική επιχειρηματική διέξοδο. Οι περισσότεροι μένουν στα σχέδια και δεν τολμούν ποτέ. Συνήθως επειδή δεν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Άλλοι πιο ριψοκίνδυνοι κάνουν το βήμα βιαστικά και άτσαλα χωρίς σχέδιο.

Συμβουλεύουμε επιχειρηματίες να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν.

Μελετάμε, ερευνούμε και αποτρέπουμε όταν το επιχειρηματικό σχέδιο δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Γνωρίζουμε την αγορά πολύ καλά και ξέρουμε πως να σας προστατεύσουμε από επικίνδυνα μονοπάτια και συνεργασίες που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Διενεργούμε έρευνες αγοράς και αποτυπώνουμε τις προτιμήσεις των πελατών που θέλετε να απευθυνθείτε.

Καταρτίζουμε συμβουλευτικό επιχειρηματικό πλάνο (Business Plan) ώστε να μιλήσουν τα νούμερα και οι αριθμοί και όχι οι επιθυμίες.

Μειώνουμε το κόστος επένδυσης καθώς έχουμε να σας προτείνουμε εναλλακτικές για κάθε σας επένδυση.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας επιχειρηματική προσπάθεια. Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πίστευε και μη, ερεύνα

Στο σημερινό δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον το πιο απαραίτητο εφόδιο είναι η πληροφορία. Διενεργούμε έρευνες αγοράς για να αποτυπώσουμε τις προτιμήσεις, τις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών. Οδηγούμε τον επιχειρηματία σε ασφαλή μονοπάτια μειώνοντας τα έξοδα και το ρίσκο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

Λένε ότι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία μια επιχείρησης είναι:

Θέση, θέση, θέση

Με δοκιμασμένες μεθόδους και εξαιρετικούς συνεργάτες, αξιολογούμε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν, διενεργούμε μετρήσεις, ελέγχουμε με ακρίβεια τις αποδόσεις του ανταγωνισμού και προτείνουμε το σημείο εκείνο που προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Όταν έχεις το μικρόβιο του επιχειρηματία μάλλον είναι αδύνατον να ξεφύγεις. Η ανάγκη σου, το πεπρωμένο σου είναι να επιχειρήσεις και να επιτύχεις. Εμείς είμαστε εδω για να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Γνωρίζουμε όλη την αγορά. Μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε να αποφύγεις κακοτοπιές και παγίδες που φαντάζουν ευκαιρίες.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Έχετε μια επιχείρηση και ο τζίρος δεν λέει ν ανέβει; τα κέρδη είναι περιορισμένα;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Έχει καταγραφεί ότι το 90% των περιπτώσεων που φτάνει στα δικαστήρια και αφορά σε επιχειρηματικές διαμάχες, οφείλεται σε παρεξηγήσεις και εγωισμό.

Έχει καταγραφεί ότι το 100% των αντίδικων μετά το πέρας της μακροχρόνιας διαμάχης εύχονται να είχαν κάνει έναν συμβιβασμό. Στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι νικητές της δίκης.

Αναλαμβάνουμε την αμερόληπτη διαμεσολάβηση με στόχο την επίλυση των διαφορών σε επιχειρηματίες με στόχο των αμοιβαίο συμβιβασμό.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ »